Lierse K. en Lommel verdelen de buit en zetten magere reeks verder

Lierse K. en Lommel verdelen de buit en zetten magere reeks verder

Lierse Kempenzonen en Lommel speelden zondagavond 2-2 gelijk. Het waren de Noord-Limburgers die twee keer op voorsprong kwamen, maar Lierse K. kwam evenveel keer langszij. Beide ploegen schieten nauwelijks wat op met deze puntendeling.

Lommel begon scherp aan de partij en na een handvol minuten knalde Thordarson de 0-1 in het dak van het doel. Lommel leek alles onder controle te hebben, al stak Van Acker toch een keer de neus aan het venster. Op slag van rust scoorde Schouterden dan toch de gelijkmaker. 

Kort na rust zorgde Arthur Sales, de Braziliaanse spits van Lommel, voor een nieuwe voorsprong. Diezelfde Sales was na geharrewar erg dicht bij de verlossende derde treffer. Abdallah raakte van dichtbij de lat voor Lierse K., maar het was uitstel van executie. Vijf minuten voor tijd zwiepte Schouterden de bal perfect voor doel. Naessens stuitte op Fiermarin, Abdallah gaf het leer het ultieme zetje. 

Zo eindigde de partij op een puntendeling, waar beide ploegen niets mee opschieten. Voor Lierse Kempenzonen was het alweer de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning, Lommel wacht al zes competitiewedstrijden op een zege.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties