Opnieuw van goudwaarde: Charles De Ketelaere was onze man van de match (en die van het Leuvense publiek)

Opnieuw van goudwaarde: Charles De Ketelaere was onze man van de match (en die van het Leuvense publiek)

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charles De Ketelaere heeft tegen OH Leuven zijn statistieken weer wat aangedikt en zijn prijskaartje omhoog gejaagd.

Het was niet toevallig dat de 20-jarige youngster opnieuw man van de match was voor Club Brugge. Samen met Noa Lang in de spits heeft hij ook in het begin van het seizoen zijn beste matchen gespeeld. Nu was hij van belang met 2 doelpunten.

Hij liet al wat van zijn klasse zien bij de Rode Duivels maar ondertussen moet hij toch ook in het hoofd van Roberto Martinez opgeschoven zijn naar de tweede plaats in de pikorder, achter Romelu Lukaku. Al heeft Batshuayi bij Besiktas ook net tweemaal gescoord.

Toegegeven, ook Vanaken had met 3 assists kunnen uitgeroepen worden tot man van de match. En ook Noa Lang verdiende die titel misschien wel met een doelpunt en een assist maar het blijft verbazen hoe consistent De Ketelaere blijft.

Het is alleszins een speler waar ook de tegenstander niet veel tegen kan hebben. Terwijl Lang de controverse en het publiek opzoekt met een vingertje hier en een uithaal daar, blijft De Ketelaere zijn nuchtere zelve. De supporters van OH Leuven waren dan ook bereid om de Club Brugge-aanvaller onder applaus naar de zijlijn te begeleiden toen hij een kwartier voor tijd naar de kant werd gehaald door Philippe Clement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties