Cirkel rond voor Hannes Delcroix met duel tegen KV Mechelen? "Voelt aan als nieuw hoofdstuk"

Cirkel rond voor Hannes Delcroix met duel tegen KV Mechelen? "Voelt aan als nieuw hoofdstuk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hannes Delcroix viel op 7 maart 2021 net na de rust uit tegen KV Mechelen. Zondag kan hij er weer bij zijn... tegen KV Mechelen.

Begin maart van vorig jaar viel Delcroix geblesseerd uit tegen KV Mechelen. Een operatie aan de rechterknie was noodzakelijk. Hij was maanden out.

In augustus had hij op training opnieuw last, maar dan in de linkerknie. Ook hiervoor moest een operatie de nodige oplossing bieden. Nu lijkt Delcroix helemaal klaar om zijn comeback te maken. Dat kan zondag al en opnieuw is KV Mechelen de tegenstander.

“Hannes is overtuigd dat beide knieën nu stabiel en sterker zijn. Hij heeft alleszins keihard gewerkt om te staan waar hij nu staat. Angst zit er totaal niet in. Zoals ik zei staat hij positief en optimistisch in het leven”, zegt vader Dominique aan Het Laatste Nieuws.

“Hij beseft dat hij eerst zijn basisplek moet heroveren bij Anderlecht én vooral presteren. Dan komt de rest vanzelf. Hannes heeft in elk geval goesting in 2022. Het voelt als een nieuw hoofdstuk”, klinkt het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties