Russische eigenaar Cercle Brugge doet schenking aan Rode Kruis: "Noodzakelijk hen te steunen die het meest te lijden hebben"

Russische eigenaar Cercle Brugge doet schenking aan Rode Kruis: "Noodzakelijk hen te steunen die het meest te lijden hebben"
Foto: © photonews

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Het is tot nu toe stil geweest bij Cercle Brugge. Daar waren ze niet zo blij met enkele krantenartikels over hun Russische eigenaar Dmitry Rybolovlev. Maar de oligarch heeft via de club nu laten weten dat hij een schenking doet aan het Belgische Rode Kruis.

"In antwoord op de oproep van de Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen (IFRC) en het Internationaal Comité van het Rode Kruis (ICRC), hebben Cercle Brugge en Dmitry Rybolovlev, de voorzitter van AS Monaco - meerderheidsaandeelhouder van Cercle Brugge - elk een schenking gedaan aan het Belgische Rode Kruis om de getroffen bevolkingsgroepen in Oekraïne te helpen", staat te lezen op de website van Cercle.

Dmitry Rybolovlev, voorzitter van AS Monaco: “Het is absoluut noodzakelijk om hen te steunen die het meest te lijden hebben. Daarom hebben AS Monaco, Cercle Brugge en ikzelf, evenals verschillende bedrijven waarin de trust van de familie Rybolovlev investeert, besloten om donaties te doen om humanitaire hulp te verlenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties