Lierse-voorzitter Van Thillo schrijft open brief na incidenten afgelopen vrijdag: "Onbegrijpelijk, triest en beschamend"

Steve Floren
| 15 reacties
Lierse-voorzitter Van Thillo schrijft open brief na incidenten afgelopen vrijdag: "Onbegrijpelijk, triest en beschamend"
Foto: © photonews

In een open brief van Lierse-voorzitter Luc Van Thillo uit hij zijn ongenoegen over de enkelingen die afgelopen vrijdag bommetjes afstaken en vuurpijlen gooiden tijdens de wedstrijd tegen Waasland-Beveren.

Op de website van Lierse is te lezen hoe de voorzitter elke vorm van hooliganisme afkeurt. "Dit is geen sfeer maken, dit zijn zelfs geen loutere hooliganstreken… neen, dit is crimineel en dom. Naar kinderen en ouders zo’n bom gooien heeft niks te maken met voetbal, voetbalsfeer of hooliganisme. Laf is het!"

"Bij deze wil ik nogmaals onze verontschuldigingen aanbieden aan de schitterende supporters van Beveren, en wil ik ook aan iedereen die hinder ondervindt veel beterschap toewensen, na het gedrag van enkele criminelen die de naam supporter onwaardig zijn." Aldus Van Thillo

 
 
 

 

 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties