Vanderhaeghe kroop met goed gevoel de bus in voor lange terugrit: "Tot vorige week hebben we echt afgezien"

Vanderhaeghe kroop met goed gevoel de bus in voor lange terugrit: "Tot vorige week hebben we echt afgezien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende heeft zijn seizoen toch nog positief afgesloten. Tegen een zwak Eupen wonnen ze met tien (0-2). Een opsteker voor spelers en coach: "Het zal een leuke terugrit naar Oostende worden", knikte Vanderhaeghe.

Oostende moest nog een dikke twee uur de bus op. Tijd genoeg om even te lachen met de Amerikaan Duncan, die twee domme gele kaarten pakte. Maar Vanderhaeghe kon er niet boos om zijn. "Eupen begon met meer wil om te winnen, maar na de rode kaart heeft mijn groep goed gereageerd en is echt beginnen voetballen."

"We gaven eigenlijk weinig weg en onze organisatie was goed ondanks die man minder. Dan moet je je kansen grijpen en dat heeft Ambrose perfect gedaan. Mooi doelpunt. En die 0-2 viel ook op een uitstekend moment."

Nu is het bouwen naar volgend seizoen toe. Oostende zou al die degradatiestress dan graag willen vermijden, ondanks dat er mogelijk drie dalers zijn. “We hebben tot vorige week echt wel afgezien. Dat we het seizoen op een positieve noot kunnen eindigen, zorgt ervoor dat de rit van zo’n tweeënhalf uur naar huis toch leuk wordt. Ja, dit betekent toch wel iets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties