'Club Brugge heropent oude piste': Griekse winger die vorig jaar elf miljoen kostte

'Club Brugge heropent oude piste': Griekse winger die vorig jaar elf miljoen kostte

In zijn zoektocht naar versterking voor het offensieve compartiment is Club Brugge (opnieuw) uitgekomen bij Christos Tzolis. Dat meldt Het Nieuwsblad. Tzolis verkaste vorige zomer voor elf miljoen van PAOK Saloniki naar Norwich City.

Tijdens de wintermercato van het seizoen 2020-2021 probeerde Club Brugge de 20-jarige winger los te weken bij PAOK Saloniki, maar de onderhandelingen liepen spaak. De dertienvoudige Griekse international ondertekende vorige zomer een contract tot 2026 bij Norwich City. Norwich betaalde elf miljoen voor Tzolis.

Een succes werd het allerminst in zijn eerste seizoen. Tzolis kwam amper veertien keer aan de bak in de Premier League, waarvan drie keer als basispion. Norwich City finishte als laatste en degradeert naar het Championship, waardoor het budget herzien moet worden. Bovendien ziet Tzolis het ook niet zitten om op het tweede niveau te gaan voetballen. 

En dus springt Club Brugge opnieuw in de dans. Blauw-zwart bekijkt de mogelijkheden om de talentrijke Griek naar Jan Breydel te halen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties