Philippe Clement lijkt middenvelder voor veel geld kwijt te spelen: 'AS Monaco en Real Madrid hebben akkoord over jonge Fransman'

Kenny De Block
| 0 reacties
Philippe Clement lijkt middenvelder voor veel geld kwijt te spelen: 'AS Monaco en Real Madrid hebben akkoord over jonge Fransman'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens verschillende media hebben AS Monaco en Real Madrid een akkoord over Aurélien Tchouaméni. De jonge Fransman lijkt volgend seizoen voor 'Los Blancos' uit te komen.

De kans is groot dat de 22-jarige Aurélien Tchouaméni volgend seizoen niet meer voor Monaco uitkomt. De jonge Fransman was het afgelopen seizoen een vaste waarde onder Philippe Clement en zijn voorganger. Zijn huidige ploeg zou intussen een overeenkomst hebben gevonden met Real Madrid.

In de Spaanse hoofdstad zijn ze bereid ver te gaan voor de jonge middenvelder. Diverse bronnen spreken om een akkoord van 80 miljoen euro, exclusief bonussen. Volgens het Spaanse Marca zou Carlo Ancelotti de Fransman duidelijk hebben gemaakt dat hij een belangrijke rol zou spelen binnen de ploeg.

PSG en landgenoot Kylian Mbappé hadden Tchouaméni graag naar Parijs zien komen. Maar de middenvelder is overtuigd van het project en wil naar Madrid verhuizen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties