Jong talent Arno de Kuyffer (19) vertrekt van Lokeren Temse naar Beerschot
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Jong talent Arno de Kuyffer (19) vertrekt van Lokeren Temse naar Beerschot.

Jong talent Arno de Kuyffer (19) vertrekt van Lokeren Temse naar Beerschot
Foto: © SC

Beerschot heeft er een jong talent bij. De 19-jarige Arno De Kuyffer wordt overgenomen van Lokeren-Temse. Hij is in eerste instantie een versterking voor de U23-ploeg.

De jonge centrale verdediger, afgelopen seizoen goed voor zo’n 25 basisplaatsen bij Lokeren-Temse ziet zijn goede seizoen beloond worden met een transfer naar Beerschot, waar hij in eerste instantie zal aansluiten bij de U23 die uit gaan komen in 2e amateur. De grote sterke verdediger, opgeleid bij de buren van Berchem Sport zet zo weer een mooie stap in zijn nog prille carriere.

2 seizoenen geleden, na amper 4 basisplaatsen bij Berchem Sport en met de corona stop tot vervolg, versierde hij een transfer naar Lokeren Temse en nu één seizoen later sluit hij aan bij Beerschot. De Kuyffer is een product uit de stal van RSM Sports management, waar Roel van Hemert en Sherjill Mac-Donald de lijnen voor uitzetten. Na Keeper Bill Lathouwers is de Kuyffer de 2e speler van RSM die deze zomer de overstap maakt naar Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties