Standard knijpt billen samen omtrent transfersituatie sterkhouders

Jelle Heyman
| 4 reacties
Standard knijpt billen samen omtrent transfersituatie sterkhouders
Foto: © photonews

Vorige week werd er nog gewonnen tegen Cercle Brugge maar gisteren werd op het veld van Westerlo duidelijk dat er nog veel werk aan de winkel is bij Standard.

Kwalitatief heeft Standard niet meer de kern van weleer en misschien staan zee wel op een plaats die hun kern waardig is. Elke week zijn er wel twee spelers die nagenoeg niet door de mand vallen: Selim Amallah en Nicolas Raskin. Het enige probleem voor de Rouches is dat beide spelers zouden kunnen vertrekken deze zomer. Al weken doen geruchten de ronde dat Club Brugge Raskin wil overnemen en Amallah aast zelf op een transfer naar het buitenland. Bovendien zijn beide spelers bezig aan hun laatste contractjaar.

Ook trainer Ronny Deila wil snel duidelijkheid."Het is een lastige situatie en ik begrijp dat het lastig is voor de spelers ook maar het is wel nodig om een beslissing te nemen", klinkt het. "We hebben duidelijkheid nodig om vooruit te gaan met spelers die hier voor de volle 100 procent zijn met hun lichaam en hoofd", besluit de Noor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties