'Standard verandert geweer van schouder en... gaat vol voor middenvelder van Club Brugge'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 36 reacties
'Standard verandert geweer van schouder en... gaat vol voor middenvelder van Club Brugge'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De deal leek in kannen en kruiken, maar Patrick Berg wordt niét de nieuwe middenvelder van Standard. De Luikenaren moeten het geweer van schouder veranderen en richten de loop op een target van een Belgische topclub.

Patrick Berg was gisteren nochtans aanwezig in het Guldensporenstadion om KV Kortrijk - Standard te volgen, maar een handtekening kwam er niet. De 24-jarige Noor verkiest de terugkeer naar Bodo/Glimt boven een verhuis naar de Vurige Stede. 

La Dernière Heure weet dat de Rouches meteen overschakelen naar plan B. Met de komst van Raphael Onyedika is Eder Balanta overbodig bij Club Brugge. De negenvoudig Colombiaans international moet het evenwicht op de Luikse middenveld herstellen. 

Club Brugge wil echter minstens drie miljoen euro voor de middenvelder - ze betaalden zelf een dikke twee miljoen euro aan FC Basel - terwijl een uitleenbeurt ook niet meteen dé oplossing lijkt. Balanta zelf staat dan wel open voor een nieuw avontuur, maar hij wil niet inleveren op zijn hoge loon. 

Druk op de ketel

Ondertussen tikt de klok voor Standard genadeloos door. De transfermarkt sluit volgende week, terwijl het overduidelijk is dat de Rouches dringend nood hebben aan een kwaliteitsinjectie om überhaupt een zorgeloos seizoen te draaien. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties