🎥 Philip Zinckernagel geeft zijn visitekaartje af: "Het was ongelooflijk"

🎥 Philip Zinckernagel geeft zijn visitekaartje af: "Het was ongelooflijk"
Foto: © photonews

De Deen schitterde als man van de match bij zijn debuut in Sclessin in de clash tussen Standard en Club Brugge.

Als auteur van twee prachtige goals liet Philip Zinckernagel meteen zijn visitekaartje achter in Sclessin. "Het was geweldig. Ik ben erg blij dat ik met het debuut dat ik gemaakt heb thuis tegen Brugge en blij dat we deze overwinning hebben behaald. We hebben heel goed gespeeld en werden beloond voor ons werk op training", vertelde de Deen alvorens terug te keren op zijn twee doelpunten.

Van net buiten de rechterkant van de zestien lanceerde de geleende speler van Olympiacos met links een schot dat absoluut niet te stoppen was voor Simon Mignolet. "Ik ben rechtsvoetig, maar soms is mijn linkervoet beter dan mijn rechtervoet. Soms hoef je je gewoon niet na te denken en een gok te wagen. Ik heb het geprobeerd, en het werkte."

Bij zijn tweede goal werd Zinckernagel gelanceerd door Balikwisha en schakelde hij Brandon Mechele uit voordat hij alweer Mignolet klopte. "Een zeer goeie bal van William en ik maakte van de gelegenheid gebruik om de ruimte in te lopen doordat de verdediger (Sylla) iets te snel was met zijn interventie. Het was gewoon instinct", voegde de voormalige Watford- en Nottingham Forest-speler toe.

De 27-jarige blikte ook terug op de sfeer op Sclessin. "Wat een wedstrijd, wat een avond en wat een fans. Onze fans zijn geweldig. Die warming-up tifo was geweldig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties