Casper Nielsen wil voluit voor het WK gaan met Denemarken

Casper Nielsen wil voluit voor het WK gaan met Denemarken

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Capser Nielsen heeft zich in een mum van tijd onmisbaar gemaakt bij Club Brugge en heeft nu ook selecties voor Denemarken te pakken.

De transfer van Nielsen van Union naar Club Brugge werd een lange soap, maar kwam er toch door. Nielsen moest wat wennen, maar speelt nu altijd bij de landskampioen. Hij voelt zich ook goed bij Club. "Op clubniveau ben ik bij een echte topploeg aan de slag gegaan en ik hoop dat ik hier nog verder kan groeien", vertelt hij tegenover Tipsbladet.

Nielsen droomt ook van het WK met Denemarken in Qatar. Nielsen speelde wel nog geen enkele minuut bij Denemarken en moet nog altijd zijn debuut maken. "Ik spreek constant met bondscoach Kasper Hjulmand en hij bekijkt ook mijn wedstrijden."

“Het wordt zaak om door te gaan met het project dat we bij Club Brugge hebben lopen, zodat er hopelijk een plekje (in de WK-selectie, red.) voor mijn inzit." Nielsen heeft nu nog een kleine twee maanden om bondscoach Hjulmand te overtuigen. Bij Club maakte Nielsen al drie goals en gaf één assist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties