Deila geeft belangrijkste updates uit ziekenboeg vlak voor de Luikse derby

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Deila geeft belangrijkste updates uit ziekenboeg vlak voor de Luikse derby
Foto: © photonews

Vrijdagavond al staat Standard op Sclessin oog in oog met Seraing voor de Luikse derby.

Het wordt geen gemakkelijke opdracht voor de trainer van de Rouches, want bepaalde spelers zijn nog niet terug uit de interlandbreak.

“Sommige van onze internationals, zoals Selim Amallah, Steven Alzate of Osher Davida, zijn er pas donderdag weer bij”, legt Ronny Deila uit op zijn persconferentie. "Het is niet ideaal om zo snel na een internationale onderbreking te spelen, maar als onze spelers bij de nationale ploeg zitten, betekent dit dat ze goed hebben gespeeld op clubniveau. Dus ik ben liever positief."

Kostas Laifis en Nathan Ngoy zijn er alvast niet bij tegen Seraing. "Kostas zal aanstaande maandag de training hervatten en heeft een week nodig om klaar te zijn. Nathan ontwikkelt zich goed, maar is er nog niet klaar voor."

Ook Renaud Emond blijft afwezig, hij sukkelt met een patellapeesontsteking. "Hij speelt er al een tijdje mee en heeft zich opgeofferd voor het team. Maar hij heeft rust nodig om de 10 of 15 procent die hij mist weer terug te krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties