Ferran Jutgla over duel tegen Atletico Madrid: "Lijn doortrekken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
Ferran Jutgla over duel tegen Atletico Madrid: "Lijn doortrekken"
Foto: © photonews

Ferran Jutgla speelt in de Champions League met Club Brugge tegen een topploeg uit zijn geboorteland.

De spits van Club Brugge ziet de wedstrijd echter niet als een speciale aangelegenheid omdat hij tegen een Spaanse club speelt. Er zijn voor hem andere dingen die tellen.

“Ik wil met Club Brugge overwinteren. Dat is het belangrijkste”, zei de Spanjaard op de persconferentie. Hij maakte nog eens de balans op over zijn eerste periode bij blauwzwart.

“Deze club heeft me van in het begin goed ontvangen. Ze doen alles om mij hier op mijn gemak te stellen. Er zijn veel verschillen met Barcelona, waar ik vandaan kom. Maar mijn aanpassing is goed verlopen. Ook de staf helpt daar bij. Zo komen goede prestaties automatisch.”

De verwachtingen zijn hooggespannen. “De 0-4 zege in Porto heeft de hele groep een boost bezorgd. Ook voor mij persoonlijk, met een goal en een goede match, gaf het vertrouwen. Het was een fantastisch resultaat en we moeten die lijn doortrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties