Fans en analisten komen met boodschap aan CEO Pro League in zaak Propere Handen: "Levenslang schorsen"

Fans en analisten komen met boodschap aan CEO Pro League in zaak Propere Handen: "Levenslang schorsen"

In 'Operatie Propere Handen' was er op donderdag opvallend nieuws. Een aantal bestuurders en ex-bestuurders hebben een minnelijke schikking getroffen. Diverse supporters doen een oproep aan CEO Lorin Parys van de Pro League.

Voorzitter Bart Verhaeghe en manager Vincent Mannaert van Club Brugge, Michel Louwagie van AA Gent, Matthias Leterme van KV Kortrijk, Herbert Houben, Patrick Janssens, Herman Nijs en Filip Aerden (ex-Genk) en oud-bestuurslid Paul Van der Schueren van OH Leuven.

Sportief schorsen?

Dat zijn de bestuurders en ex-bestuurders die volgens Het Laatste Nieuws een minnelijke schikking hebben getroffen met het parket voor diverse zaken rond transfers in Operatie Propere Handen.

Rest de vraag: wat met hun sportieve toekomst - voor de mensen die nog in het voetbal zitten. Enkele supporters en analisten geven alvast een duidelijke voorzet richting CEO Lorin Parys van de Pro League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21813 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties