Jan Vertonghen roemt de mentaliteit van de Rode Duivels: "Voor de groep, de coach en België hebben we alles gegeven"

Jan Vertonghen roemt de mentaliteit van de Rode Duivels: "Voor de groep, de coach en België hebben we alles gegeven"

Ondanks een heleboel kansen slaagde België er niet in Kroatië te verslaan en zich te kwalificeren voor de 1/8ste finales.

"We hebben alles gegeven voor België. Voor de groep, voor de coach hebben we alles gegeven. Het is een moeilijke tijd", zei Vertonghen tegenover RTBF.

Als België grote dingen liet zien tegen de Kroaten, was het tegen Marokko dat deze uitschakeling werd beslist. "Dit zijn de eerste twee wedstrijden, en dan vooral die tegen Marokko. We hebben veel kansen gehad, we zijn er niet in geslaagd om ze om te zetten. Als je niet scoort, kun je geen wedstrijd winnen."

Er kwamen verschillende verhalen naar buiten dat er interne problemen en discussies waren. Vertonghen benoemde wat het belangrijkste is "We zijn trots om Belg te zijn. Je hoeft niet allemaal vrienden te zijn om een ​​goede sfeer te hebben. Er is geen team waar alle spelers vrienden zijn. Zolang de mentaliteit maar goed is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21817 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties