'Reden bekend voor afwezigheid Sterling: inbrekers hebben zijn huis in Londen beroofd'

'Reden bekend voor afwezigheid Sterling: inbrekers hebben zijn huis in Londen beroofd'
Foto: © photonews

De afwezigheid van Raheem Sterling tegen Senegal was een opvallend verhaal. Over de reden van het ontbreken van de aanvaller in deze wedstrijd is inmiddels meer bekend.

Bij het bekendmaken van de selectie voor de achtste finale klonk het vanuit Engelse hoek dat Sterling met bepaalde 'familiale problemen' zat. Voorts is er vanuit de spelersgroep of de staf niet over uitgeweid. Desondanks zijn ondertussen wel meer details bekend.

Onder meer The Sun en The Daily Mail melden dat ingebroken is in zijn huis in Surrey, in Londen. Raheem Sterling is daarom naar Engeland teruggekeerd om zelf te gaan kijken of alles in orde is met zijn naasten en familieleden.

De inbraak zou plaatsgevonden hebben in de nacht van zaterdag op zondag. Als de omstandigheden het toelaten zou Sterling terug naar Qatar reizen en de Engelse nationale ploeg opnieuw vervoegen. Het is nog onduidelijk of dat tijdig kan gebeuren om aanspraak te maken op speelminuten tegen Frankrijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21819 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties