Kasteel van Bever opnieuw locatie voor topoverleg Club Brugge: Vincent Mannaert al gespot

Kasteel van Bever opnieuw locatie voor topoverleg Club Brugge: Vincent Mannaert al gespot
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het is de jongste dagen constant topoverleg voeren bij Club Brugge. Dat zal op het Kasteel van Bever vandaag opnieuw gebeuren.

Hoewel er nog niet officieel gecommuniceerd is door Club Brugge, lijken de dagen van Carl Hoefkens als hoofdtrainer van blauw-zwart geteld. Aan voorzitter Bart Verhaeghe om de zoektocht naar een eventuele nieuwe coach te leiden, zoals hij dat ook moet doen bij de Rode Duivels.

Al eerder overleg rond positie Hoefkens

De besprekingen hieromtrent zullen plaatsvinden op het Kasteel van Bever, het landhuis van Bart Verhaeghe in Strombeek-Bever, deelgemeente van Grimbergen. Daar werd onlangs ook al druk overleg gepleegd, waarna dan beslist werd om Hoefkens nog een kans te geven in de thuiswedstrijd tegen OHL. Die eindigde echter op een voor Club ontgoochelend gelijkspel (1-1).

Ook nu staan er op het Kasteel van Bever zal er op het Kasteel van Bever dus opnieuw topoverleg gehouden worden om te bepalen welke coach de Brugse spelersgroep moet leiden in de toekomst. Bij HLN hebben ze CEO Vincent Mannaert alvast gespot aan het kasteel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties