Broer Wouter doet onthulling over Simon Mignolet, Rode Duivels én een transfer

Bjorn Vandenabeele
| 2 reacties
Broer Wouter doet onthulling over Simon Mignolet, Rode Duivels én een transfer
Foto: © photonews

Simon Mignolet is er ondertussen 34, maar heeft nog een eindje een contract lopen bij Club Brugge.

Simon Mignolet ligt tot midden 2026 onder contract bij de landskampioen. Tegen het einde van zijn contract zal hij 38 jaar oud zijn. Het is ook uitkijken of Mignolet zich nog beschikbaar zal stellen voor de Rode Duivels nu er een nieuwe bondscoach komt.

“Hij heeft nog geen beslissing genomen”, zegt zijn oudere broer Wouter aan La Dernière Heure. “Hij wil zien wie de nieuwe coach wordt en met hem praten. Op dit moment vindt hij het niet erg om naar Estland te gaan om op de bank te zitten, ook al is het niet altijd prettig. Duivel zijn is een eer voor hem. Hij bereidt elke wedstrijd voor alsof hij gaat spelen.”

Wouter vermoedt dat Simon wil doorgaan met de Rode Duivels tot zijn contract bij Club Brugge er op zit in 2026. “Ik ken Simon, hij zal op topniveau willen eindigen. Hij zal niet accepteren dat hij minder goed wordt en een seizoen te veel beleeft. Als hij niet op zijn huidige niveau is, stopt hij liever dan dat hij naar een andere club gaat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21817 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties