Julien Duranville neemt afscheid van Anderlecht: "Zal deze club en haar supporters altijd dankbaar zijn"

Jeroen Deheegher
| 16 reacties
Julien Duranville neemt afscheid van Anderlecht: "Zal deze club en haar supporters altijd dankbaar zijn"

Duranville maakt de overstap naar Borussia Dortmund.

Julien Duranville (16) nam afscheid van Anderlecht en tekende een contract bij Borussia Dortmund. Geen doorbraak bij Anderlecht dus, maar paars-wit krijgt wel nog zo'n 10 miljoen euro.

Op Instagram heeft Duranville ook afscheid genomen van Anderlecht en de fans. "Vandaag heb ik een bladzijde omgeslagen. Na tien prachtige jaren bij mijn favoriete club, komt er een einde aan mijn avontuur bij RSC Anderlecht."

"Ik schrijf deze woorden met veel emoties, maar ik wil iedereen bedanken die van dichtbij of ver aan deze reis heeft deelgenomen. Mijn coaches, mijn teamgenoten, de verschillende stafleden die me al van jongs af aan hebben begeleid en mij de voetballer en de persoon gemaakt die ik nu ben."

"Ik wil ook de supporters bedanken die altijd achter me staan en mij altijd gesteund hebben als ik het gras heb gestreden. Ik zal deze club en zijn supporters voor altijd dankbaar zijn. Ik ben trots en vereerd dat ik dit paars-witte shirt heb mogen dragen en ik zal voor altijd een Sporting-boy blijven. Bedankt mijn paarse familie", besluit Duranville.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties