Schitterend nieuws voor KV Mechelen: "Zo kunnen we onze unieke familieclub verder uitbouwen"

Schitterend nieuws voor KV Mechelen: "Zo kunnen we onze unieke familieclub verder uitbouwen"

Schitterend nieuws bij KV Mechelen: de club heeft een kapitaalsverhoging van 6,7 miljoen euro doorgevoerd en kan daarmee voldoen aan de licentievoorwaarden. Philippe van Esch en Eddy De Reys zijn de nieuwe hoofdaandeelhouders, naast een tiental kleinere Belgische aandeelhouders.

Zoals eerder reeds aangekondigd is Dieter Penninckx geen aandeelhouder meer. Philippe van Esch nam zijn aandelen over en is voortaan de grootste aandeelhouder.Via het Malinwa Supportersorgaan behouden de fans hun inspraak en blijven ze aandeelhouder. Zo bewaken zij mee het DNA van de club. 

Voldoen aan licentievoorwaarden

Door deze kapitaalsverhoging heeft de club de middelen om te voldoen aan de licentievoorwaarden. "Zo kunnen we onze unieke familieclub verder uitbouwen", zegt CEO van KV Mechelen, Frank Lagast. 

"We werken voortaan met een kleinere raad van toezicht. Zo kunnen we sneller beslissingen nemen. Na dit voetbalseizoen maken we samen met de RVT ons businessplan voor de komende seizoenen bekend. Dit plan presenteren we aan supporters, businesspartners en onze algemene vergadering." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties