KV Mechelen reageert na vreemde beslissing over gestaakte wedstrijd tegen Charleroi

KV Mechelen reageert na vreemde beslissing over gestaakte wedstrijd tegen Charleroi
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi en KV Mechelen weten wat er moet gebeuren met de gestaakte wedstrijd van enkele maanden geleden. En daar valt heel wat over te vertellen.

De supporters van Charleroi lieten in november meermaals van zich horen, waardoor de match tegen Mechelen bij een 1-0 tussenstand moest worden gestaakt. 

Iedereen had een forfaitnederlaag voor Charleroi verwacht, maar de disciplinaire Raad voor het Profvoetbal heeft vrijdag besloten tot een replay.

Replay

De hele match moet - achter gesloten deuren - worden herspeeld. De Zebra's kregen ook een boete van 10.000 euro en hebben nog een match achter gesloten deuren aan de broek. 

#CHAKVM
© photonews

Bij Mechelen reageren ze vol verbazing, al willen ze voorlopig nog niet te veel zeggen. Mogelijk worden er stappen in overweging genomen richting beroepsprocedures, het BAS, ...

Verbazing

"Wij nemen met verbazing kennis van de uitspraak van de disciplinaire commissie voor het profvoetbal over de stopgezette wedstrijd Sporting Charleroi - KV Mechelen."

"De club zal deze beslissing intern bespreken en komt begin volgende week met een statement", aldus de Kakkers op hun webstek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties