Kan Racing Genk de titeldruk aan? "Je leest veel over nervositeit bij ons"

Kan Racing Genk de titeldruk aan? "Je leest veel over nervositeit bij ons"
Foto: © photonews

Antwerp kon al drie punten dichterbij kruipen. Dus zit er voor Racing Genk maar één ding op en dat is winnen. Al lukt dit steeds moeilijker de laatste weken. Is de titelstress toegeslagen?

"Je leest veel over nervositeit bij ons, maar zelf merk ik daar niks van. Wij moeten ook niet nerveus zijn. We staan eerste, dat klopt. Maar die eerste plek interesseert ons pas iets op de laatste speeldag van de play-offs", sprak Vrancken bij Het Laatste Nieuws. Dit duidelijk de druk uit de kleedkamer wil halen bij Racing Genk.

Racing Genk is al eent tijdje zeker van de Champions Play-Off. Nu is het een kwestie van minstens de voorsprong op Union en Antwerp te behouden. Gemakkelijk gaat het niet worden met het zware programma dat hen wacht. "Er wachten ons nog vier zware affiches (na OHL volgen ook nog pittige matchen met Standard, Anderlecht en Charleroi, nvdr.). Stuk voor stuk wedstrijden die je dwingen om een hoog niveau te halen, wil je resultaat boeken. Dat kan alleen maar goed zijn met het oog op de play-offs", aldus de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties