35 miljoen euro voor Boniface? "Het had gekund als aan die voorwaarde was voldaan"

35 miljoen euro voor Boniface? "Het had gekund als aan die voorwaarde was voldaan"

Volg Union SG nu via WhatsApp!

Het lijkt ondertussen meer en meer duidelijk dat Union Victor Boniface deze zomer niet zal kunnen houden. Zijn transfer zal voor de Brusselaars alle records breken.

In La Dernière Heure spreken twee Belgische makelaars over de spits van Union die vorige zomer overkwam van Bodo/Glimt voor de som van twee miljoen euro. Boniface heeft een contract tot midden 2026 lopende bij Union, met een optie voor een extra jaar.

Vorig seizoen vertrok Deniz Undav voor zeven miljoen euro bij Union, de duurste transfer ooit voor de club. Nu hoopt Union dat Victor Boniface dit bedrag zal verpulveren. En het had meer kunnen zijn, dan wat Union zal krijgen.

“Hij is het profiel dat iedereen zoekt”, klinkt het. “Hij kan alles en heeft dat bewezen tegen grote Europese clubs. Als hij bij Brugge speelde, zou hij 35 miljoen waard zijn. Union zal hem niet verkopen voor die prijs. Een eventuele titel zou zijn prijs, die we rond de 20 miljoen schatten, kunnen opdrijven, maar geen 35 miljoen.”

In de Premier League zien de twee makelaars hem overal goed meedraaien, behalve bij Manchester City. Arsenal zou een optie kunnen zijn, maar ook een ploeg als Napoli als Boniface interesse heeft in de Serie A.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties