'Dit bedrag zal Tomas Van Den Spiegel vangen bij RSC Anderlecht'

'Dit bedrag zal Tomas Van Den Spiegel vangen bij RSC Anderlecht'
Foto: © photonews

Tomas Van Den Spiegel vervoegt de Raad van Bestuur van RSC Anderlecht. Bij de aanstelling worden heel wat vragen gesteld.

Iedereen denkt dat Wouter Vandenhaute de aanstelling van Tomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classics, bij de Raad van Bestuur voorstelde, maar dat blijkt niet zo te zijn. Dat kwam via Geert Duyck, mede-eigenaar van Mauvavie, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

“Van Den Spiegel zal geen impact hebben op de dagelijkse werking van Anderlecht. Hij krijgt wel dezelfde beslissingsmacht als de andere leden van de Raad van Bestuur voor de onderwerpen die daar op tafel liggen. Dus hij kan wel wegen op strategische beslissingen”, schrijft de krant.

Een ander paar mouwen is de vergoeding die Van Den Spiegel voor zijn zetelfunctie krijgt. HLN is ervan overtuigd dat het mandaat van de ex-basketter onbezoldigd zal zijn, precies zoals dat ook geldt voor andere leden van de Raad van Bestuur.

Enkel Wouter Vandenhaute als niet-uitvoerend voorzitter wordt vergoed bij Anderlecht. Het zou om 500.000 euro per jaar gaan en dat omdat hij de dagelijkse leiding van de club in handen heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties