Middenvelder nu nog tegen Buffalo's en volgend jaar naar Gent? Twee Belgische concurrenten willen onder de duiven schieten

Middenvelder nu nog tegen Buffalo's en volgend jaar naar Gent? Twee Belgische concurrenten willen onder de duiven schieten
Foto: © photonews

Cercle Brugge speelde op zaterdag 2-2 gelijk bij KAA Gent. Een van de spelers van de Vereniging zou echter zomaar naar de Ghelamco Arena kunnen verhuizen.

Charles Vanhoutte is einde contract bij Cercle Brugge, al heeft de club wel nog een optie om hem een jaartje langer aan boord te houden.

Vanhoutte komt uit de eigen jeugd en kent het reilen en zeilen dus maar al te goed op Jan Breydel. Toch lijkt er een einde te komen aan zijn avontuur bij De Vereniging.

Tot maart was de 24-jarige defensieve middenvelder nog kapitein bij Cercle Brugge, de voorbije weken moet hij het stellen met invalbeurten of een bankzitterstatuut.

Ondertussen zijn er wel kapers op de kust voor de jongeling, want onder meer KAA Gent wil hem graag naar de Ghelamco Arena halen.

Kapers op de kust

Met KVC Westerlo en Union SG zijn er ondertussen nog twee teams die interesse tonen in de middenvelder van Cercle Brugge.

Zelf wilde de speler niets kwijt over de vermeende interesse. Er lijkt wel iets te zijn gebroken de laatste maanden in de relatie met de Vereniging van zijn hart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties