Anderlecht- en PSV-legende vervoegt technische staf Patro Eisden: "Meerwaarde zal enorm zijn"

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Anderlecht- en PSV-legende vervoegt technische staf Patro Eisden:  "Meerwaarde zal enorm zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van Limburg naar... Limburg. Luc Nilis vervoegt de technische staf van Stijn Stijnen bij Patro Eisden en komt over van Racing Genk.

"We zijn zeer verheugd dat Luc Nilis voor Patro Eisden kiest. De meerwaarde die Luc zal bieden zal enorm zijn”, aldus Patro-coach Stijn Stijnen. “Het is een kunst om mensen juist te gebruiken op hun sterke punten. We hebben het voorrecht om iemand in onze staf te brengen waarvan zijn sterkste kwaliteit van het beste ooit was in de geschiedenis van het voetbal. Het is net deze specialiteit die we in de werking van onze A-kern moeten integreren.”

Sinds maart 2022 was Luc Nilis spitsentrainer bij de jeugd van Racing Genk. Daarvoor was hij onder meer assistent bij VVV-Venlo en de Jordaanse nationale ploeg, en werkte hij als spitsentrainer bij PSV en het Turkse Ankaragücü.

Patro Eisden is aan een ambitieus project bezig onder Stijn Stijnen, en wist zich dit seizoen als kampioen in Eerste Nationale te verzekeren van de promotie naar de Challenger Pro League. Ook FC Luik en Francs Borains dwongen de promotie af naar de tweede klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties