Haakt United af voor absolute topspits? Alternatief, die vorig jaar nog naar Club kon, gevonden bij Italiaanse subtopper

Hendrik Van Wonterghem
| 2 reacties
Haakt United af voor absolute topspits? Alternatief, die vorig jaar nog naar Club kon, gevonden bij Italiaanse subtopper
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Prioriteit nummer één voor Erik ten Hag bij Manchester United is het binnenhalen van een spits. Deze naam mag hij alvast van zijn lijstje schrappen.

Na een degelijk seizoen is het binnenhalen van een (top)spits de volgende stap om Manchester United weer naar successen te leiden. United had met Anthony Martial en Wout Weghorst diep in de punt weinig opties dit seizoen.

Harry Kane lijkt alvast niet de nieuwe aanvalsleider van 'The Mancunians' te worden. De club uit Manchester vindt de vraagprijs van 120 miljoen euro voor een 29-jarige speler te gortig, en zoekt naar een goedkoper alternatief. Erik ten Hag, die Kane maar al te graag naar Old Trafford wou halen, reageert teleurgesteld maar begrijpt de houding van zijn club.

The Athletic weet wel dat United doorschakelt naar andere opties. Zo zou de 20-jarige Rasmus Højlund nadrukkelijk in beeld zijn bij Manchester United. De talentvolle aanvaller van Atalanta Bergamo was een van de sensaties in de Serie A dit seizoen en eindigde met zijn club op de vijfde plek, wat recht geeft op een Europa League-ticket. Vorige zomer deed Club Brugge nog een bod op de Deense spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties