Fans van Standard hebben maar één boodschap: "Doen voor Club Brugge hem komt halen"

Fans van Standard hebben maar één boodschap: "Doen voor Club Brugge hem komt halen"

Bij Standard zijn de fans nog altijd rouwig om het vertrek van Ronny Deila. Dat wordt Club Brugge totaal niet in dank afgenomen.

De rivaliteit tussen Standard en Club Brugge is bijzonder groot en de transfer van Sclessin naar het Jan Breydelstadion van trainer Ronny Deila doet daar nog een schepje bovenop.

Al beseffen de supporters ook dat het geen zin heeft om daar te blijven bij stilstaan. Met Carl Hoefkens is er al een nieuwe trainer aangesteld, maar veel belangrijker nog wordt het om de juiste spelers onder contract te leggen.

De aanhang van de Rouches wil vooral dat Philip Zinckernagel aan boord blijft. Olympiacos zou voor hem, zo schrijft de fangroep Standard de Liège – Supporters, 2,5 miljoen euro willen hebben. Een aanvaardbaar bedrag, dat kan gehaald worden met een uitgaande transfer.

Rapid Boekarest zou immers Denis Dragus willen en deed een bod van 2 miljoen euro. Met die centen kan de transfer van Zinckernagel bekostigd worden, zo klinkt het. Dragus twijfelt echter aan een terugkeer naar Roemenië.

De fans alvast niet en daar hebben ze een duidelijke reden voor: Als Standard Zinckernagel niet snel vastlegt, dan zal Club Brugge hem heel snel komen halen, want Ronny Deila is een heel grote fan van hem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties