Vincent Kompany hengelt transfertarget binnen en speelde grote rol: "Een no-brainer als je onder zo iemand kan werken"

Vincent Kompany hengelt transfertarget binnen en speelde grote rol: "Een no-brainer als je onder zo iemand kan werken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Kompany heeft één van zijn transfertargets beet die Burnley in de Premier League moet helpen om zijn mannetje te staan. Dara O'Shea heeft de Clarets vervoegd.

De Ierse verdediger is de eerste nieuwkomer onder Vincent Kompany in deze transferperiode. De 24-jarige international heeft in totaal net acht jaar bij West Brom achter de rug, waarvan twee nog in het jeugdvoetbal. Nadien volgden overigens ook twee uitleenbeurten. Nu is de deur dus definitief dichtgetrokken en start een nieuw hoofdstuk.

Bij de ploeg van ene Kompany dan nog wel. "Het is een no-brainer om naar hier te komen als je onder zo iemand kan werken", heeft de staat van dienst van de gewezen Rode Duivel toch weer mee de doorslag gegeven. "Hij had als voetballer een voortreffelijke carrière. Naar zo iemand zou ik ook opgekeken hebben", aldus O'Shea.

Hiermee waren de mooie woorden aan het adres van de Burnley-trainer nog niet aan hun eind gekomen. "Ik vind het heel boeiend om hier te zijn en ik wil veel leren van Kompany en zijn trainersstaf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties