In afwachting van mogelijke terugkeer naar Club juicht Meunier iets toe waar Belgisch voetbal bijzonder trots op kan zijn

In afwachting van mogelijke terugkeer naar Club juicht Meunier iets toe waar Belgisch voetbal bijzonder trots op kan zijn
Foto: © photonews

Keert Thomas Meunier weldra terug naar België en naar zijn Club Brugge? Dat is nog even afwachten, maar als international ligt het Belgisch voetbal hem alleszins nauw aan het hart.

Thomas Meunier was al van 2011 tot 2016 te bewonderen in het Jan Breydelstadion, voor zijn buitenlandse avonturen bij PSG en Dortmund. Daar komt de rechtsachter inmiddels veel minder aan de bak. Met de transfer van Mata naar Lyon die op til is, dromen ze er in Brugge van om de Rode Duivel terug te halen.

Op financieel vlak zal er dan nog wel wat water naar de zee moeten vloeien. Ondertussen volgt Thomas Meunier de status van het Belgisch voetbal wel op de voet op. Op Twitter pakt hij alvast uit met een grapje, als reactie op het bericht dat België vijfde staat op de coëfficëntenranking van de UEFA vanaf het seizoen 2021-2022.

"Als je vanaf nu spreekt over de grote vijf in Europa, aarzel dan niet om België te vermelden", lacht Meunier. Op die bewuste ranking moet België enkel Engeland, Italië, Duitsland en Spanje voor zich dulden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties