Standard trekt alle registers open om Japans international binnen te halen

Standard trekt alle registers open om Japans international binnen te halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard wil nog graag zijn middenveld versterken en heeft zo hun oog laten vallen op een Japanse International. Al zal er wel een aardige som op tafel gelegd moeten worden.

Standard wil nog graag wat extra kracht en creativiteit aan hun middenveld toevoegen en heeft deze mogelijk gevonden in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri wil de Luikse club graag Hayao Kawabe binnenhalen. 

De 27-jarige middenvelder speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij het Zwitserse Grasshoppers en maakte daar indruk. Hij speelde 35 wedstrijden voor de Zwitsers waarin hij negen keer het net vond en tienmaal een ploeggenoot kon bedienen. 

Kawabe is vijf maal Japans international geweest en scoorde één doelpunt. Zijn laatste wedstrijd met de Japanse nationale ploeg dateert van 15 juni 2023 waarin hij 25 minuten speeltijd kreeg in de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen El Salvador. 

Dankzij zijn goede prestaties bij Grasshoppers is zijn marktwaarde aardig de lucht in gegaan. Volgens Transfermarkt.com bedraagt zijn marktwaarde op dit moment 2.8 miljoen euro en hij heeft nog een contract tot medio 2025. Standard zal dus een aardige som moeten neerleggen om te middenvelder binnen te halen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties