Manchester United kan de reddingsboei worden voor Romelu Lukaku

Manchester United kan de reddingsboei worden voor Romelu Lukaku

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een transfercarrousel kan wel eens goed nieuws zijn voor Romelu Lukaku. Een paar blokjes moeten nog op zijn plaats vallen en een vertrek bij Chelsea kan hem niet meer ontglippen.

Het is geen geheim dat Chelsea en Romelu Lukaku op elkaar zijn uitgekeken. Een tweede passage bij de Londense club werd geen succes voor zowel de Rode Duivel als Chelsea zelf. Beide partijen willen hiervoor graag een oplossing, maar gratis gaan ze hem natuurlijk niet laten gaan. Mogelijk kan een grote concurrent van Chelsea wel een oplossing bieden. 

Zo wil Eric Ten Hag, trainer van Manchester United, dolgraag Andre Onana wegplukken bij Inter Milaan. Beide kennen elkaar nog van hun periode bij Ajax en een nieuwe samenwerking zit in de pijplijn. Een persoonlijk akkoord tussen Manchester United en Onana is er al weet de Daily Mail, maar de clubs zijn er nog niet uit. 

Momenteel is er nog een aanzienlijk verschil tussen wat Inter Milaan wil en wat Manchester United wil uitgeven. Inter wil dan ook het onderste uit de kan halen want ze willen dolgraag Romelu Lukaku op definitieve basis binnenhalen. Chelsea wil echter boter bij de vis dus zal Manchester United eerst moeten betalen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties