Roméo Lavia op een zucht van een absolute toptransfer want twee grootmachten trekken aan zijn mouw

Roméo Lavia op een zucht van een absolute toptransfer want twee grootmachten trekken aan zijn mouw

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel de zomer gonst het al van de geruchten over Roméo Lavia. Een absolute toptransfer voor de Belgische middenvelder lijkt nu heel dichtbij.

Volgens Engelse media is de transfer van Jordan Henderson van Liverpool naar Al Ettifaq zo goed als rond. Zowel de clubs als de speler zelf zijn eruit. Er moeten alleen nog medische testen gebeuren en deze staat gepland begin volgende week. 

Liverpool, en vooral Jürgen Klopp, hadden al aangegeven dat ze zeer graag Lavia erbij willen om hun middenveld te versterken. Hiervoor moest er eerst ruimte vrijgemaakt worden in de kern en financieel. Alleen de vraagprijs van Southampton is nog een struikelblok. De degradant uit de Premier League wil namelijk 50 miljoen pond voor de jonge middenvelder. 

Chelsea houdt de situatie nauwlettend in het oog. Zij hebben namelijk ook hun oog laten vallen op Lavia en zijn bereid de gevraagde som neer te tellen. 

Een absolute toptransfer voor Roméo Lavia zit dus in de pijplijn. Het is alleen nog afwachten welke Engelse grootmacht het pleit zal winnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties