Twee opvallende spelers duiken op bij blauw-zwart, maar: 'Club gaat nog flink cashen op floptransfer, opbod kan beginnen tussen topclubs'

Twee opvallende spelers duiken op bij blauw-zwart, maar: 'Club gaat nog flink cashen op floptransfer, opbod kan beginnen tussen topclubs'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge blijven ze verder gaan op de ingeslagen weg en willen ze nog deals doen. Al zijn er ondertussen wel een paar spelers (voorlopig) teruggekeerd.

Opvallend nieuws volgens Het Laatste Nieuws: zowel Eder Balanta als Faitout Maouassa zijn terug opgedoken op training. Ze onderhouden individueel hun conditie.

Club Brugge wil nog wel wat zaakjes doen en flink cashen op heel wat spelers die momenteel in het arsenaal zitten. Zo ook zeker aan Maouassa bijvoorbeeld, die in 2021 voor vier miljoen euro van Rennes overkwam naar Club Brugge.

Oplossing gezocht

Beide spelers moeten in ieder geval niet rekenen op een nieuwe kans op Jan Breydel. En dus is het maar beter dat ze een oplossing zoeken.

Bij blauw-zwart brak Faitout Maouassa nooit helemaal door, een uitleenbeurt aan Montpellier leverde wel wat op en zijn marktwaarde heeft er zeker ook niet onder geleden.

Maouassa Faitout
Photonews

Montpellier zou hem langer wllen houden, ook OGC Nice, VfL Wolfsburg en Sassuolo hebben hem ondertussen ook op de radar staan volgens GoalFrance. En dus kan het opbod beginnen.

Voor Balanta is er ondertussen wel nog geen concreet aanbod. Ook hij moet nog verpatst worden door blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties