🎥 Eden Hazard speelt mee in filmpje om transfer van Lavia aan te kondigen

🎥 Eden Hazard speelt mee in filmpje om transfer van Lavia aan te kondigen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roméo Lavia werd vandaag voorgesteld bij Chelsea. Dat gebeurde ook met een filmpje waarin Eden Hazard meespeelt.

Chelsea heeft de komst van Roméo Lavia aangekondigd. Onze landgenoot tekende er een contract voor maar liefst zeven seizoenen en zal er met rugnummer 45 spelen. Met bonussen kan de transfersom oplopen tot 68 miljoen euro.

Op de sociale media wordt de transfer ook aangekondigd met een filmpje van Eden Hazard. Die pleegt een telefoontje met Lavia. “Ik zit bij jou thuis”, zegt Lavia tegen Hazard.

Het feit dat hij Belg is zorgt volgens Lavia voor de nodige verwachtingen. “Je reputatie zet mij meteen onder druk, ze weten hier alles over België”, klinkt het nog, waarop Hazard hem duidelijk vertrouwen inspreekt: “Als Belg zal het wel lukken.”

“Het project, de ambities en de historie van deze club waren de drie belangrijkste factoren om hier te komen spelen. Het wordt een opwindende periode”, vertelt Lavia nog. “Chelsea tekende de voorbije weken spelers waar ik al tegen gespeeld heb. Toen dacht ik: ‘Pfoeh, dat zijn ook zeer goede voetballers’. Om nu met hen te mogen samenwerken, geeft een geweldig gevoel. We zullen elkaar enkel beter maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties