Columnist komt met opmerkelijke uitspraak na blessures van De Bruyne en Courtois

Columnist komt met opmerkelijke uitspraak na blessures van De Bruyne en Courtois
Foto: © photonews

De Rode Duivels moeten het even stellen zonder Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois. Beide uithangborden van de nationale ploeg zijn geblesseerd.

Thibaut Courtois viel uit met een kruisbandletsel bij Real Madrid, Kevin De Bruyne is voor lange tijd out bij Manchester City door een hamstringblessure. Beide Rode Duivels werden intussen al geopereerd, maar zullen de nodige maanden moeten revalideren.

Columnist Nico Dijkshoorn is alvast overtuigd dat de twee sterspelers daar niet echt wakker van liggen. “Ik heb de foto’s gezien van de geblesseerde Kevin en Thibaut en ik moet zeggen: die zien er niet uit alsof ze maandenlang naar de kopermijnen worden gestuurd. Ik meen in allebei de foto’s een lichaamstaal te zien die opluchting uitstraalt”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

De rust zou volgens Dijkshoorn welgekomen zijn voor De Bruyne en Courtois. “Even een paar maanden weg uit het gekkenhuis. Vooral Courtois zag er een dag na zijn fatale misstap – hij scheurde een kruisband in zijn knie – uit alsof hij de Staatsloterij had gewonnen. Nooit zag ik iemand geforceerder verdrietig kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties