Degryse en Mulder kiezen hun droompoule voor Antwerp in Champions League

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Degryse en Mulder kiezen hun droompoule voor Antwerp in Champions League
Foto: © photonews

Royal Antwerp FC stoot door naar de groepsfase van de Champions League. Vandaag volgt al de loting voor het kampioenenbal.

Royal Antwerp FC plaatste zich voor het eerst in de clubgeschiedenis voor de groepsfase van de Champions League. Na de titel, de beker en de supercup blijft het bijzonder hard gaan voor de troepen van trainer Mark van Bommel.

Vanavond wordt er meteen ook al geloot voor de groepsfase. Dan kent Antwerp zijn tegenstanders in de groepsfase. Dat kan zeer uiteenlopende namen opleveren. Bij VTM gaven Jan Mulder en Marc Degryse al hun droomloting.

Jan Mulder kiest voor graag voor een gunstige loting, op papier althans. “Feyenoord, Real Madrid en Kopenhagen. Real Madrid zie ik nu niet meteen goed aflopen, maar Feyenoord en Kopenhagen... dat moet kunnen”, klinkt het.

Voor Marc Degryse mag het allemaal wat meer zijn met Bayern München, Arsenal en PSV. “Zo heb je met Bayern en PSV twee ex-clubs van Mark van Bommel.”

Hij dacht eerst aan Barcelona, maar liet die om een bijzondere reden vallen. “Ze zijn aan het werken aan dat stadion. Laat Barcelona dus maar vallen”, klonk het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties