Done deals: Absolute Belgische titelpretendenten zetten ambitie kracht bij met verschillende inkomende deals

Done deals: Absolute Belgische titelpretendenten zetten ambitie kracht bij met verschillende inkomende deals
Foto: © photonews

Niet enkel in de Jupiler Pro League, maar ook in de Challenger Pro League gaat het bijzonder hard. En dat heeft zo zijn gevolgen voor diverse ploegen. Zij willen zich nog volop versterken.

KV Oostende en Zulte Waregem degradeerden beiden uit de Jupiler Pro League naar de Challenger Pro League. Beide teams willen graag na een jaartje alweer stijgen naar het hoogste niveau in ons land. En dus willen ze die ambities kracht bijzetten.

De Kustboys waren dan ook bijzonder actief op vrijdag, want ze haalden liefst twee spelers in huis. Zo huurt het Daniel Perez van Club Brugge voor een jaartje. Bij blauw-zwart woog hij tot dusver te licht, zelfs bij Club NXT kreeg hij weinig kansen.

Oostende heeft het daar echter niet bij gehouden. Naast de aanvaller heeft het namelijk nog een aanvallende kracht in huis gehaald, want ook Luis Hartwig tekende een contract bij De Kustboys. Hij tekende meteen voor drie seizoenen.

Zulte Waregem kon niet achterblijven en heeft op zijn beurt ook een nieuwe aanvaller beet. Het gaat om de 20-jarige Braziliaan Matheus Machado Ferreira. Hij tekende voor liefst vier seizoenen in de Elindus Arena, zo liet Essevee weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties