De (top)transfers kwamen er dan toch voor Standard, journalist heeft bedenkingen over manier van werken: "Ik vind dat enorm risicovol"

Hendrik Van Wonterghem
| 5 reacties
De (top)transfers kwamen er dan toch voor Standard, journalist heeft bedenkingen over manier van werken: "Ik vind dat enorm risicovol"

Tot het einde van de mercato hebben ze ermee gewacht, maar met Sowah, Hayden en Djenepo haalde Standard nog enkele stevige namen binnen. Evert Winckelmans heeft zijn bedenkingen bij de manier van werken bij de Rouches.

Mocht Standard 15/18 gehaald hebben zonder goed voetbal, zou 777 misschien niet de urgentie gezien hebben om in te grijpen. Na de dramatische seizoenstart, moesten ze wel over de brug komen.

"Je hebt met een waanzinnige inhaalrace te maken. Je hebt eigenlijk een nieuwe voorbereiding die je moet spelen... ik vind dat toch risicovol", heeft hij zijn bedenkingen voor MIDMID.

Play-Off 1 wordt voor Standard hoe dan ook bijzonder moeilijk. "Zeg nooit nooit, maar ik vind dat bullshit (dat ze zolang wachten met transfers, red). Ze mogen zolang wachten, maar je speelt eigenlijk met twee verschillende ploegen in hetzelfde seizoen. En dan komt december ook nog...", is hij hard voor de manier van werken van de Amerikaanse investeerders bij de Luikenaars.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties