Louis van Gaal reageert op mogelijke aanstelling als bondscoach van Duitsland

Louis van Gaal reageert op mogelijke aanstelling als bondscoach van Duitsland
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hansi Flick werd vandaag bedankt als bondscoach van Duitsland. Louis van Gaal is de meest genoemde naam om hem op te volgen.

Een 1-4-nederlaag tegen Japan was de druppel voor de Duitse voetbalbond. Bondscoach Hansi Flick werd bedankt voor bewezen diensten.

En dus kan de zoektocht naar een nieuwe bondscoach beginnen. Volgens BILD is Louis van Gaal de belangrijkste kandidaat-opvolger van Flick.

De 72-jarige Nederlander stopte na het WK in Qatar als bondscoach van Nederland. Eigenlijk was dit een soort van pensioen dat hij op dat moment nam.

Christian Falk van BILD heeft ondertussen een telefoontje gehad met Van Gaal en die liet wel degelijk een opening om alsnog aan de slag te gaan.

“Normaal gesproken ga ik geen club meer trainen, maar een veelbelovend land heeft nog steeds de kans om mij te overtuigen”, liet de Nederlander weten.

En dan mag je er zeker van zijn dat Duitsland wel degelijk in dat segment valt. Duitsland is gastheer voor het EK van volgend jaar en dus automatisch zeker van een plaatsje op het toernooi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties