Lois Openda kan RB Leipzig plots veel geld gaan kosten

Lois Openda kan RB Leipzig plots veel geld gaan kosten
Foto: © photonews

Lois Openda heeft zijn debuut voor RB Leipzig niet gemist. De Rode Duivel lijkt de forse som die de Duitse club betaalde al te rechtvaardigen: 38,5 miljoen euro.

Openda heeft al 4 goals en 2 assists in 9 optredens voor Leipzig. De Rode Duivel krijgt dit seizoen de kans om zijn aantal doelpunten uit te breiden, met een team dat ernaar streeft om aan de top van de Bundesliga en Europa te spelen. 

Gezien de explosieve groei van zijn marktwaarde en de hoop die op hem gevestigd is, zou Openda wel eens snel de aandacht van grotere clubs kunnen trekken. Kijk maar naar naar hoe hij explodeerde bij Lens.

Als dat het geval zou zijn, zou Leipzig echt in de problemen komen. De argumenten om Openda voor meerdere transferperiodes te behouden zullen misschien niet genoeg zijn. Bovendien onthult Sky Sports dat de afkoopclausule voor de transfer van de Rode Duivel 80 miljoen euro zou zijn, maar pas geactiveerd wordt in... juni 2025. Een eigenaardigheid die Leipzig wel eens geld zou kunnen kosten als de Belg voortijdig wil vertrekken. Zo zou hij voor minder geld een transfer kunnen maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties