Jacky Mathijssen heeft duidelijke boodschap voor bestuur van Club Brugge

Jacky Mathijssen heeft duidelijke boodschap voor bestuur van Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tien speeldagen zijn we ver in de Jupiler Pro League. Union SG en RSC Anderlecht zijn de verrassende nummers één en twee.

Wat leider Union SG dit seizoen laat zien is voor vriend en vijand ongelofelijk straf. Al voor het derde seizoen op rij doen de Brusselaars mee aan de top van de klassering.

Ook RSC Anderlecht doet het, tegen alle verwachtingen in, bijzonder goed, al hebben ze daarvoor ook wel heel erg veel transfers moeten doen. Vooral de efficiëntie ligt bijzonder hoog.

Dat is alvast niet het geval bij Royal Antwerp FC en Club Brugge die iedereen toch bovenin verwacht had. Jacky Mathijssen ging voor Het Belang van Limburg op zoek naar verklaringen.

“Je mag die Europese belasting niet onderschatten”, zegt Mathijssen. “Maar als je de cijfers van blauw-zwart vergelijkt met die van vorig seizoen is het jammer dat Carl Hoefkens toen heeft moeten boeten.”

Deila doet het volgens Mathijssen zeker niet slecht. “Ik bedoel absoluut niet dat men nu Ronny Deila het vuur aan de schenen moet leggen, maar dit bewijst wel dat Carl misschien een beetje meer krediet verdiend had. Het lijkt er trouwens op dat hij Standard stilaan op de rails krijgt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties