Publiekslieveling toont weinig begrip: "Ze durven het niet in mijn gezicht te zeggen"

Publiekslieveling toont weinig begrip: "Ze durven het niet in mijn gezicht te zeggen"
Foto: © photonews

In augustus liep Glenn Neven van Lommel SK een zware blessure op. Hij scheurde de kruisband van zijn rechterknie.

Glenn Neven kreeg de voorbije jaren al af te rekenen met heel wat blessureleed en ook dit seizoen is het van dat. De 33-jarige publiekslieveling werkt echter aan zijn comeback, ook al zijn er veel mensen die van mening zijn dat hij beter een punt achter zijn carrière zou zetten.

“Je voelt dat de mensen dat denken, maar ze durven het niet in mijn gezicht te zeggen. Ik denk daar niet aan, omdat ik weet dat het erbij hoort. Het is zeker en vast niet op”, klinkt het bij Het Belang van Limburg.

Op het einde van de competitie zou hij nog een rol van betekenis willen spelen. “Er kan een verschil van één of twee maanden zijn, afhankelijk van hoe de revalidatie loopt, maar het is toch een doel om dit seizoen nog op het veld te staan. Ik zou al blij zijn als dat één minuut is.”

In zijn contract zit nog een optie voor een extra seizoen, maar gezien de situatie lijkt het weinig aannemelijk dat Lommel die ook effectief zal lichten. “Ik sta daar realistisch in. Ik heb te weinig minuten gemaakt, dus ik zou ook wel begrijpen moest die optie niet gelicht worden. Indien niet, gaat er een heel andere wereld voor mij open.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties