Bestuur stelt Hoefkens gerust, maar... dat is meestal ook een teken aan de wand: "Hij heeft alles fout gedaan"

Bestuur stelt Hoefkens gerust, maar... dat is meestal ook een teken aan de wand: "Hij heeft alles fout gedaan"
Foto: © photonews

Carl Hoefkens moet niet vrezen voor zijn job nu het monsterverlies tegen Antwerp. Dat heeft het bestuur laten weten en hij kan ook rustig wachten op zijn nieuwe assistent. Maar is het geruststellend als een bestuur zijn vertrouwen in je uitspreekt?

Hoefkens had gedacht nu al verder te staan met Standard. Verliezen kan natuurlijk gebeuren, maar niet zoals zaterdag op de Bosuil. Qua mentaliteit en wedstrijdingesteldheid zat het absoluut niet snor bij de Rouches.

Of hij echt nog heel veel krediet heeft, daar twijfelt ook analist Thomas Chatelle aan. "Ik heb altijd gedacht dat Hoefkens goed zou matchen bij Standard, maar nu begin ik te twijfelen", zegt hij bij HBvL. "Ik zie te weinig de hand van de coach. De laatste twee wedstrijden heeft hij zelfs alles fout gedaan."

"Tegen Mechelen wisselde hij zijn volledige middenveld bij een 1-0-voorsprong waarna er geen evenwicht meer was. Tegen Antwerp had hij zijn hele ploeg kunnen vervangen na die verschrikkelijke eerste helft, maar toen deed hij niets bij de rust."

Nu zal er nog niets gebeuren, maar wat als het na de internationale break ook misloopt? "Als ik naar hun zware programma kijk na de interlandbreak, kan ik alleen maar vaststellen dat het vijf voor twaalf is voor Hoefkens."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties