Patrick Goots heeft heel goed nieuws voor Besnik Hasi

Patrick Goots heeft heel goed nieuws voor Besnik Hasi
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Het ontslag van Steven Defour heeft wel degelijk voor een ommekeer gezorgd. De ploeg pakte onder interimtrainer Vanderbiest 4 op 6.

Steven Defour zette een stap opzij bij KV Mechelen, waarna assistent Fred Vanderbiest twee wedstrijden de honneurs als trainer waarnam. En dat deed hij met verve.

Een punt op Standard en een overwinning tegen Charleroi leverden Vanderbiest en KV Mechelen een 4 op 6 op. En die betekenen veel meer dan enkel 4 punten. “Ze staan weer onder de mensen”, zegt Patrick Goots aan Gazet van Antwerpen over de situatie Achter de Kazerne.

Het is dan ook heel goed nieuws voor Besnik Hasi die nu het roer als hoofdtrainer overneemt. Met de interlandbreak krijgt hij extra tijd om te werken met zijn team.

“Nu is het aan Besnik Hasi om zijn spelideeën over te brengen op de spelers en daar krijgt hij al meteen veel tijd voor. En door de zege zullen de spelers niet met een lang bakkes op de eerste afspraak verschijnen.”

Al betekent dat niet dat de teugels gevierd zullen worden. Iedereen zal volgens Goots meteen vol aan de bak moeten en Hasi zal er stevig de pees willen opleggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties