"Dat maakt het alleen nog wat straffer": Jbari onder de indruk van spits uit JPL

"Dat maakt het alleen nog wat straffer": Jbari onder de indruk van spits uit JPL
Foto: © photonews

Union SG is nog altijd de fiere leider in de Jupiler Pro League. De Brusselaars kunnen rekenen op verschillende goalgetters.

Niet veel mensen hadden het verwacht, maar ook dit jaar doet Union SG helemaal bovenin de klassering mee. En dat na een trainerswissel en heel veel vertrekkers afgelopen zomer.

In het Dudenpark kunnen ze dit seizoen rekenen op verschillende goalgetters en dat zal wel voor een groot deel het succes verklaren.

Mohamed Amoura scoorde al 8 goals, Gustaf Nilsson 6, Dennis Eckert Ayensa 6 goals en ook Kevin Rodriguez heeft ondertussen zijn rekening geopend.

Mohamed Amoura zorgt met zijn loopacties voor bijzonder veel diepgang. “Dat zijn echt wapens”, vindt Nordin Jbari bij Gazet van Antwerpen. “Als hij diep gaat, kan ook de rest van de ploeg opschuiven op het veld. Hij zoekt ook voortdurend en met succes de man-tegen-man-situaties op.”

“Amoura heeft niet voor niets het minst aantal minuten in de Jupiler Pro League nodig om te scoren. Bij zijn acht goals zit trouwens geen enkele penalty, wat het alleen maar nog wat straffer maakt”, klinkt het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties