Anderlecht wil uithalen op de transfermarkt en heeft talent van Ajax op het oog

Anderlecht wil uithalen op de transfermarkt en heeft talent van Ajax op het oog

Anderlecht heeft zich afgelopen zomer goed versterkt en is helemaal klaar om terug de top te bestormen. Een talent van Ajax moet hen daarbij helpen.

Ajax vs Anderlecht

De supporters van beide clubs hebben een sterke vriendschapsband met elkaar. Dit is zo al verscheidene jaren. Met Jan Vertonghen is er momenteel een oud-Ajacied aanwezig bij Anderlecht. Hij laat wekelijks zien dat de jaren nog geen vat op hem hebben. 

Nu wil Anderlecht gaan rondneuzen in de jeugdopleiding van Ajax en heeft één van hun talenten op het oog. 

Stanis Idumbo-Muzambo

Volgens de Franstalige journalist Sacha Tavolieri heeft Anderlecht concrete interesse in Stanis Idumbo-Muzambo. Een 18-jarige Belgische middenvelder die sinds de zomer van 2021 in de jeugdopleiding van Ajax speelt. 

Voordien kwam uit voor de jeugdelftallen van KAA Gent en Club Brugge. Momenteel speelt hij bij de beloften van Ajax en speelt hij regelmatig zijn wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Hij kwam negen keer in actie en vond tot tweemaal tot de netten. 

Idumbo-Muzambo is tevens Belgisch belofteninternational bij de U19. Hij kwam daar al vijfmaal in actie sinds zijn debuut op 14 oktober van dit jaar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties