Zulte Waregem gaat shoppen bij noodlijdend KV Oostende en komt terug met... verdediger

Zulte Waregem gaat shoppen bij noodlijdend KV Oostende en komt terug met... verdediger
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De situatie bij KV Oostende is niet rooskleurig en dus is het ook niet verwonderlijk dat er spelers de club willen verlaten. Zulte Waregem haalde er vandaag Anton Tanghe, jeugdproduct van KVO, weg.

Na 109 wedstrijden voor KV Oostende maakt hij de overstap naar Essevee. Anton Tanghe tekent een contract tot 2027 bij Zulte Waregem. “Ondanks zijn jonge leeftijd halen we met Anton een verdediger die het Belgische voetbal door en door kent”, vertelt Sportief Manager Tom Caluwé.

“Sinds het seizoen 2020-2021 speelde Anton telkens meer dan 80% van de wedstrijden op het hoogste niveau en werd dit seizoen zelfs uitgeroepen tot kapitein bij KVO. Hij heeft de waarden en kwaliteiten om samen met Essevee te strijden voor een plaats in de Jupiler Pro League.”

“Essevee is een echte familieclub en heeft hoge ambities, dat zijn zaken die perfect aansluiten bij mijn persoonlijkheid”, aldus Tanghe. “Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk de groep te leren kennen en hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen in het doel om te promoveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties